• Direktebestilling: 07365

NY STYRELEDER I VITEK – TORGEIR NÆRØ

NY STYRELEDER I VITEK – TORGEIR NÆRØ

NY STYRELEDER I VITEK – TORGEIR NÆRØ 300 387 Vitek AS

Generalforsamlingen i Vitek AS har valgt Torgeir Nærø som ny styreleder i Vitek AS.  Vitek AS er inne i en utviklingsfase og skal bygges opp til å bli en nasjonal leverandør av rørfornyingstjenester.

Torgeir Nærø er utdannet siviløkonom og ingeniør og har gjennom sin karriere bygget opp bred ledererfaring gjennom ulike lederstillinger i flere industriselskaper, rådgivende ingeniørselskaper og konsulentmiljøer, både internasjonalt og i Norge. Han har i perioden fra 2012 og frem til i dag hatt ledende stillinger i ulike industriselskaper.  Torgeir er også aktivt styremedlem i flere selskapsstyrer innenfor olje og gass og maritim industri.

Torgeir Nærø tiltrer som styreleder med umiddelbar virkning. Avtroppende styreleder fortsetter i styret som styremedlem, og for øvrig blir sammensetningen av styret uforandret. Den nye styrelederen vil bidra aktivt i den videre utviklingen av Vitek AS, og Tertnes Holding som eier og styret for øvrig er meget fornøyde med å få med Torgeir Nærø i styret i Vitek, og er sikker på at han vil være en god bidragsyter for å befeste selskapets ledende posisjon innenfor sine markeder i Norge, samt bidra til videre utvikling av selskapet langs vedtatte strategier.

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.