• Direktebestilling: 07365

Vitek etablerer seg i Danmark

Vitek etablerer seg i Danmark

Vitek etablerer seg i Danmark 2016 1512 Vitek AS

VITEK får et fantastisk løft gjennom etableringen av VITEK Danmark.
– Styreleder i JOJ Tertnes Holding, Jan Olav Jørgensen

Blir nordens nest største rørfornyer

 

– Styreleder i Tertnes Holding, Jan Olav Jørgensen

Den danske satsingen skjer gjennom at VITEK sin norske eier, Tertnes Holding, kjøper opp utstyr og produksjonsfabrikk fra selskapet Insituform sin rørfornyingsvirksomhet i Danmark.

Satsningen innebærer at VITEK kan levere sine tjenester og produkter i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island.

Samtidig vil VITEK i Norge få utstyr for store dimensjoner og dermed øke sin slagkraft og kapasitet for å betjene det offentlige markedet.

«Vi har knyttet til oss en rekke erfarne medarbeidere som kan rørfornying og vil derfor være i god drift fra start. Denne satsingen er bra for det nordiske markedet, for våre bransjekollegaer og i tråd med vår langsiktige strategi mot det nordiske markedet»

– Daglig leder i VITEK Carl Christian (CC) Sibbern.

«Med dette har VITEK tatt et langt skritt videre i sin satsning i Norden. VITEK-familien vokser og vil bli en betydelig aktør i det nordiske markedet, sier Jan Olav Jørgensen. – Vi ser også frem til videre samarbeid med Insituform, som er verdens største produsent av foringer og har et sterkt fokus på miljøvennlige produkter, legger han til.

Styrket VITEK og styrket leverandørmarked

CC Sibbern mener at dette vil styrke VITEK sin posisjon i markedet, leverandørnettverket og i bransjefora. Han mener at dette vil være gunstig for de offentlige kundene, som vil få et mer velfungerende leverandørmarked.

Sammen vil VITEK i Norge og Danmark kunne tilby VA-markedet i Norden mye mer, både når det gjelder kapasitet, kvalitet og kunnskap. Til sammen har vi en bred portefølje av ressurser, kompetanse, verktøy og produkter.

 


NoDig-pioner

VITEK har inngått avtale med Insituform sin eier, Aegion, om bruk og salg av Insituform sine produkter i Norden. Insituform var de første i verden som startet med rørfornying. VITEK bærer nå en god tradisjon videre.

«Tradisjonelt har Insituform levert utstyr, materiell og kompetanse på større dimensjoner og har stor erfaring fra offentlige prosjekter. VITEK har på sin side kompetanse på mindre dimensjoner, som rørfornying innomhus og andre private prosjekter.»

– CC Sibbern

Dansk tilstedeværelse

VITEK har hovedkontor i Bergen, med avdelingskontor i Moss. I Danmark blir hovedkontoret i Karlslunde utenfor København og med produksjonsanlegg i Nykøping.

«I Danmark er markedet godt kjent med gravefrie-metoder, som ofte blir sett på som et førstevalg. Derfor ligger også Danmark foran på alle fronter innenfor gravefrie-metoder, både når det gjelder bestillerkompetanse og utførelse.»

– Lars Møller, påtroppende direktør i VITEK Danmark

VA-markedet er i sterk vekst og vi opplever at bestillerkompetansen hos de store kundene har økt betraktelig de senere år. Nå gleder vi oss til å rørfornye Norden.

Fra venstre: Dan Schoenekase (Advokat Aegion), Johannes Smit (Controller Insituform), Helle Meyer Jensen (Kontorsjef Insituform), Lars Møller (Påtroppende Direktør VITEK Danmark), Geir Amland (Styreleder Vitek), Stein Lønne (Styremedlem Tertnes Holding), CC Sibbern (Daglig leder Vitek).

 

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.