• Direktebestilling: 07365

Om Vitek

Vitek Miljø AS er en totalleverandør av tjenester innen vann og avløpssystemer. Selskapet er en del av Vestlandsentreprenør AS. Gjennom nærmere 40 års erfaring har vi utviklet oss til å bli en bærekraftig bedrift med spesialkompetanse innen vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Våre kunder er privat-, offentlig og bedriftmarkedet.

Historien om Vitek

Vitek Miljø AS ble grunnlagt i 1983 og er etablert med hovedkontor i Bergen.  Selskapet har opplevd en stor vekst i nyere tid, og er i dag ledende aktør innen sine virksomhetsområder. Selskapet er en del av Vestlandsentreprenøren AS.

Selskapet er etablert i privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet.

Vårt virksomhetsområde er alle tjenester som er relatert til rør og avløpssystemer, med spesialkompetanse innenfor rensing av rør og rørfornying.

Vi er også en etablert aktør innenfor områdene farlig avfall både på land og sjø samt tankrengjøring i alle former. Innenfor fagområdet har vi opparbeidet en solid kunnskap gjennom drift i flere tiår.

Vi disponerer en ny og moderne maskinpark med spesialutstyr for en effektiv produksjon.

Kontakt oss

Fakturadresse:
Skeievegen 76, 5239 Rådal, Bergen

Post- og besøksadresse:
Skeievegen 76, 5239 Rådal, Bergen

Telefon og epost:
07365 / 915 07365
post@vitek.no

Referanser

Vår kvalitetspolitikk

Å utføre våre tjenester på en slik måte at kundens forventninger og krav blir innfridd på en best mulig måte.

Vår miljøpolitikk

Å planlegge, og utføre, våre arbeidsoppdrag på en slik måte at ressursbruken belaster miljøet minst mulig.

Sertifiseringer

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.