• Direktebestilling: 07365

Rørfornying

Vi har lang erfaring og solid kompetanse med rørfornying i offentlig og privat sektor og borettslag. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Offentlig

En rammeavtale er starten på et nært og tillitsfullt samarbeid med en god dialog, faste enhetspriser, avtalte spilleregler og en fast prosjektleder. Følgende elementer er viktige i en rammeavtale:

Prosjektteam med en fast prosjektleder

En prosjektorganisasjon med lokalkunnskap

Fokus på kvalitet, kvalitetssikring og arbeidsmiljø

Faste avtaler for å optimere planlegging og ressurser best mulig

Et nært samarbeid som gir kunden den økonomiske mest fordelaktige pris og mest fornyelse for pengene.

Rørfornying av private rør

Kostnadseffektiv løsning med den nyeste teknologien

Mange fordeler

Kort installasjonstid gjør at forstyrrelser og kostnader minimeres. Vi gjennomfører en rørfornying for en privat husstand på få timer og leverer et dokumentert produkt med antatt levetid på over 100 år.

Vi ordner det som trengs

Vi ordner rørleggermelding og andre nødvendige godkjenninger mot myndigheter., noe som er er spesielt viktig i påleggs saker.

Kontakt oss idag for gratis befaring!

Sameie/borettslag

Ved å benytte seg av rørfornying av de gamle rørene i borettslaget, blir ulempene minimale for beboerne. De slipper å flytte ut i prosjekttiden, og det er ingen eller minimale inngrep i bygningsmassen. Kort fortalt fornyer vi alle rørene inne i de rørene som allerede er der.

Vi har erfaring fra mange borettslag, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

VITEK har siden starten i 1983 undersøkt milevis av rørledninger i Norge, både onshore og offshore. Med våre moderne TV-inspeksjonskamera kan vi inspisere de fleste typer rør. Både hovedledninger, stikkledninger og luftekanaler inngår i vårt inspeksjonsprogram

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.