• Direktebestilling: 07365

Tett samarbeid mellom Vitek Miljø og Villy Poulsen

Tett samarbeid mellom Vitek Miljø og Villy Poulsen

Tett samarbeid mellom Vitek Miljø og Villy Poulsen 1024 682 Fredrik Brochmann

Vitek Miljø er stolt samarbeidspartner med Villy Poulsen A/S.
Våre danske venner har et bredt spekter av tjenester som rørfornying av større dimensjoner, stramforing, styrt underborring, punktutbedring, kumrenovering, innblåsing av fiberkabler og mikrorør, TV-inspeksjon og mye mer! Dette samarbeidet gjør at vi sammen kan ta på oss omfattende prosjekter i hele Norden. Vi har allerede utført en rekke vellykket oppdrag sammen.

Vestlandsentreprenøren skaper synergier

Villy Poulsen A/S og Vitek Miljø er stolte medlemmer av Vestlandsentreprenøren. Dette nære samarbeidet gir oss gode fordeler når det kommer til tjenester, utstyr og ekspertise. I tillegg gir det oss muligheten til å takle selv de mest utfordrende og komplekse oppdragene, ved å kombinere kreftene til flere av våre selskaper. Med Tertnes Entreprenør, Valen Marina, Alsaker Stål, Magnar Sivertsen og Byggmester Grahl & Blytt som del av vårt konsern, blir vi en sterk og samkjørt enhet, som er klare til å levere optimale løsninger for våre kunder. Sammen styrker vi vår posisjon og vår kapasitet til å håndtere utfordrende prosjekter.

Se video under!

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.