• Direktebestilling: 07365

Tining av frosne rør

Tining av frosne rør

Tining av frosne rør 3000 2056 Fredrik Brochmann

Vi hjelper deg med frosne rør!

Kulden har nådd Vestlandet, og stadig flere rør fryser til. Dette skaper problemer for flere husstander i Bergen og omegn. Frosne rør kan først og fremst føre til vannmangel, men det kan også være skadelig for rørene. I tilfelle med frosne rør kan det lønne seg å benytte seg av fagfolk med riktig ekspertise. Vitek Miljø utfører tining av rør med utstyr i henhold til ISO-sertifisering for miljø og kvalitet. Hvis du er uheldig og opplever frosne rør, er du velkommen til å ringe vår døgnbemannede telefon på 07365.

Tining av frosne rør

Vår ekspertise kommer godt med dersom uhellet oppstår. Nøl ikke med å ta kontakt.

Døgntelefon:

Hele døgnet – Hele året

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.