• Direktebestilling: 07365

På tide å fornye rørene?

På tide å fornye rørene? 2700 1202 Fredrik Brochmann

På tide å fornye rørene?

Vi hjelper deg med å fornye gamle rør på en bærekraftig måte! 

Rørfornying er prosess hvor man legger nye rør på innsiden av de gamle rørene, uten graving eller riving. Det nye røret består av (strømpe) foring som vrenges inn i det gamle røret ved hjelp av trykkluft. Man slipper å kaste de gamle rørene og gjenbruker materialer som ellers ville gått til spille.

Rørfornying er et grønt valg som besparer miljøet med omtrent 90% kontra konvensjonell metode.

Rørfornying er et grønt valg som besparer miljøet med omtrent 90% kontra konvensjonell metode. I tillegg er rørfornying både rimeligere, raskere og har samme levetid som ved utbytting av hele rørsystemet.
Vi har mange års erfaring med rørfornying. Kontakt oss i dag for gratis befaring!

Kontakt oss!

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.