• Direktebestilling: 07365

Derfor bør du inspisere rørene i boligen din!

Derfor bør du inspisere rørene i boligen din!

Derfor bør du inspisere rørene i boligen din! 2120 1415 Vitek AS

Alle huseiere vet at takrennene må tømmes for løv om vinteren og at huset må males av og til. Dessverre er det svært få som er klar over at også rørene i huset eller leiligheten må vedlikeholdes.

Det blir mange først klar over, når rørene går tette eller gulvet står under vann. Da vet alle at dette blir DYRT!

Dette er en regning som huseiere kan unngå gjennom jevnlige rørinspeksjoner. En rørinspeksjon gir en god oversikt over tilstanden til ledningsnettet samt en oversikt over hvor rørene er gravd ned. Og så får du eventuelle anbefalinger for nødvendige utbedringer.

Det kan spare deg for ubehagelige og kostbare utgifter i fremtiden, for hvert år fører gamle og dårlige rør til kostbare vannskader i norske hjem.

Hva er noen tegn på at du trenger rørinspeksjon? Hvis du opplever at rørene blir ofte tette, at det tar langt tid før vannet går ned i vasken eller dusjen eller får vondt lukt av rørene? Da kan det være en god ide å få rørene i boligen din inspisert.

Vitek har lang erfaring med å gjennomføre rørinspeksjoner.

Slik gjør vi det:

Vi filmer rørene fra innsiden ved hjelp av et spesialkamera som kommer til inne i rørene gjennom eksisterende stakeluker, septiktanker, stakekummer eller utvendige kummer.

Vi benytter avansert utstyr som brukes til alle typer hovedledninger, stikkledninger og luftekanaler både offshore og onshore. Måleresultatene lagres elektronisk og følges opp med detaljerte skriftlige rapporter, basert på Norsk Vann Standard.

Vanlige feil vi finner er:

  • svanker med vannfylling
  • motfall
  • bruddskader
  • ujevnheter i rørvegger
  • avleiringer
  • fremmedlegemer i avløpet

Hvis disse feilene blir rettet opp i tide, kan du spare store summer og du kan senke skuldrene og sove roligere når regnet styrter ned.

Føler du utrygg på hvordan det står til med rørene dine, ta kontakt med Vitek! Vi er alltid klar for en rør-prat!

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.