• Direktebestilling: 07365

INSTALLASJON MED DUAL GLAND AIR INVERSION (DGAI)

INSTALLASJON MED DUAL GLAND AIR INVERSION (DGAI)

INSTALLASJON MED DUAL GLAND AIR INVERSION (DGAI) 1440 1080 Vitek AS

DGAI, som uttales d’gai, er et begrep som man bør lære seg med en gang; det er en veldig positiv nyhet innen gravefrie metoder i Norge, og det er en stor fordel i miljøregnskapet hos ledningseierne. Det er en måte å installere nye foringer på en enda mer miljøvennlig måte. Metoden betyr besparelse på ca. 90% vann som etter tradisjonell installasjon må til deponi. Videre er det en besparelse på ca 70% drivstoff. Nå er det opp til ledningseiere å sette fokus på slike kriterier ved utforming av anbud!

Bildet er fra installasjon som ble utført i Follo i natt, 8/4, og som er del av en større jobb der DGAI er den hovedsaklige inføringsmetoden. Kontakt Stian Aase hos Vitek for mer informasjon om DGAI.

 

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.