• Direktebestilling: 07365

Sprengkulda ga enorm pågang

Sprengkulda ga enorm pågang

Sprengkulda ga enorm pågang 1060 615 Vitek AS

Det har vært en uvanlig lang kuldeperioden på Vestlandet, med flere netter på rad under ti minusgrader. Det har satt sine spor. Den siste uken har det vært rødglødende telefonlinjer til vann- og avløpsfirmaene, som har fått et skred av henvendelser fra fortvilte huseiere uten vann i verken spring, dusj eller toalett.

– Det er vilt kaos. Jeg sitter på hjemmekontor, og det ringer i ett. Bare i helgen fikk vi 200 henvendelser, sier daglig leder Bjørn Guldberg i Vitek Miljø når TV 2 ringer.  Den langvarige kulda har gitt mye frost og tele i bakken, og dermed dannet is i en rekke vannrør rundt om i byen og ellers på Vestlandet.

Sprengkulde - Tv2

Reportasje om sprengkulde, TV2 , Vitek

Se innslag på tv2.no

Kilde: TV2

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.